Världens största amatörgolftävling

58 länder, fler än 1000 deltävlingar och närmare 100 000 spelare. Audi quattro Cup är verkligen en tävling med stora dimensioner. Målet och höjdpunkten är den stora finalen som spelats på många olika berömda banor runt om i världen, exempelvis The Belfry i England, Fancourt i Sydafrika, K Club på Irland, Mission Hills i Kina och så vidare. I år spelas den på Quivira Golf Club i Mexico.

På Audi har vi aktivt engagerat oss i golf under mer än 27 år och under den tiden har Audi quattro Cup utvecklats till en allt större succé. Fler och fler golfare har upplevt glädjen i att delta i tävlingen och fler och fler länder blir värdar för tävlingarna.

I Sverige kommer de 34 (rekord!) deltävlingarna avslutas med en semifinal i Halmstad den 18–19 september. Finalen kommer att spelas på Quivira Golf Club i Mexico den 1–5 december.

I den inbjudan du fick från din Audiåterförsäljare finns det en kod angiven, använd den när du registrerar dig.

När du loggat in fyller du i din och din spelpartners följande uppgifter: Golf-ID, för- och efternamn, adress, postnummer, ort, e-post och mobilnummer. Där ser du också vilket datum och vilken bana som är aktuell för dig.

Anmäl dig och eventuell spelpartner nedan. Välkommen!

 

 

Anmäl dig här